Hero image
Program

Programma (NL)

VRIJDAG 29 Maart 

 

Middag aankomst en ontvangst teams  

 

Vanaf 14.00 uur kunnen alle deelnemende teams op het sportpark inchecken voor de Hanze Trophy. Hier zullen de leiders van de teams worden ontvangen door de toernooicommissie en de begeleider van ESR. Het programma van het weekend wordt uitgelegd en alle informatie (het wedstrijdschema, het toernooiboekje en het schema van het bijprogramma) wordt gedeeld. 

Tijdens de check-in is het sportpark geopend, op het veld kan er al een balletje worden getrapt en buiten het veld kan er al worden genoten van een hapje of drankje.   

 

Avond teamleidersreceptie op locatie 

 

Om 20.00 uur in Kampen en om 22.00 uur in Heino, is er een bijeenkomst voor alle teamleiders om elkaar beter te leren kennen en waar het toernooi verder wordt toegelicht. Wij verwachten van elk deelnemend team dat er minimaal één persoon aanwezig is bij deze bijeenkomst. Hier worden de spelregels en regelementen duidelijk uitgelegd en alle vragen beantwoord.  

  

 

ZATERDAG 30 Maart

 

Overdag eerste toernooidag  

 

Om 09.00 uur beginnen we met voetballen. De teams strijden in verschillende poules voor een plekje in de finalerondes. Tussen de wedstrijden door wordt het bijprogramma gespeeld. En in de tent zorgt een DJ voor een feestelijke sfeer. Ook is er een verloting waar prachtige prijzen te winnen zijn.   

 

Avond Hanze Party 

 

De eerste wedstrijddag wordt afgesloten met de Hanze Party. Het feest op sportpark ‘De Siggels’ begint om 20.30 uur. Een DJ zorgt voor de muziek en samen zorgen we voor een fantastische avond. Alle deelnemende teams zijn welkom. Het feest zal eindigen om 00.00 uur.   

 

Zondag 31 Maart

 

Overdag tweede toernooidag en prijsuitreiking 

 

Om 08.45 uur wordt er weer gevoetbald. Op het programma staan de laatste poulewedstrijden en de spannende finales.  

 

Voordat de winnende teams worden gehuldigd is er Your Moment of Fame”. Tijdens dit evenement krijgen alle spelers hun medaille omgehangen en zullen er foto’s worden gemaakt van de deelnemende teams. Daarna worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars.


Tournament sponsored by