Hero image
Program

Programma (NL)

Let op: het programma is aangepast op 12-03-2024

 

VRIJDAG 29 maart 

 

13:00 Aankomst en ontvangst teams bij sportpark ‘De Siggels 

Vanaf 13:00 kunnen alle deelnemende teams inchecken voor de Hanze Trophy. Hier worden de leiders van de teams ontvangen door de toernooicommissie en de begeleider van EuroSportring. Het programma van het weekend wordt uitgelegd en alle benodigde informatie en schema's worden gedeeld. 

 

Tijdens de check-in is het sportpark geopend, op het veld kan er al een balletje worden getrapt en buiten het veld kan er al worden genoten van een hapje of drankje.   

 

21:30 Teamleiders kick-off op sportpark ‘De Siggels: scoor je eerste punten! 

 

20:45 Busvervoer 

Bij de ingang van uw accommodatie staat er een bus klaar om per team 1 of 2 teamleiders op te halen. 

 

21:30 Kick-off 

De kick-off is voor alle teamleiders om elkaar beter te leren kennen. Tijdens deze avond worden het toernooi en de spelregels verder toegelicht aan de hand van een quiz. Naast een mooie prijs, zijn hier ook de eerste Fairplay-punten te verdienen. Wij verwachten van elk deelnemend team dat er minimaal één persoon aanwezig is bij deze bijeenkomst. Rond 23:15 wordt u teruggebracht naar de accommodatie. 

 

ZATERDAG 30 maart 

 

09:00 Officiële opening op sportpark ‘De Siggels 

Op zaterdag beginnen wij het toernooi met de feestelijke opening van de 20e editie met álle deelnemende teams.  

Om 09:00 wordt u verwacht op sportpark ‘De Siggels en te verzamelen op veld 1 per nationaliteit. 

Tijdens de opening zullen de volksliederen worden gespeeld. De wethouder van Zwolle zal het toernooi officieel openen. 

 

10:45 Aanvang toernooi sportpark ‘De Siggels 

11:30 Aanvang toernooi sportpark ‘Jo van Marle’ 

Na de openingsceremonie beginnen de eerste poulewedstrijden op beide sportparken. De teams strijden in verschillende poules voor een plekje in de finalerondes op zondag. Tussen de wedstrijden door wordt het bijprogramma gespeeld. In de tent zorgt onze DJ voor een feestelijke sfeer. Ook is er een verloting waar prachtige prijzen te winnen zijn.   

 

20:00 Hollandse Hanze Party op sportpark ‘De Siggels 

De eerste wedstrijddag van deze jubileumeditie wordt afgesloten met de Hollandse Hanze Party. DJ Niek Zuidhoff zorgt voor de muziek en samen zorgen we voor een fantastische avond. Er zijn Hollandse spellen en een verloting. Alle deelnemende teams zijn welkom! Het feest zal eindigen om 00.00 uur.  

 

 

ZONDAG 31 maart 

 

09:00 Aanvang tweede toernooidag sportpark ‘Jo van Marle’ en sportpark ‘De Siggels 
Ook deze dag wordt er weer fanatiek gevoetbald op beide sportparken. Op het programma staan de laatste poulewedstrijden en de spannende finales. Wederom staat een enthousiaste DJ voor jullie klaar om er een feestje van te maken. 

 

Voordat de winnende teams worden gehuldigd is er Your Moment of Fame”. Tijdens dit evenement krijgen alle spelers hun medaille uitgereikt en zullen er foto’s worden gemaakt van de teams. Daarna worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de 20e editie van de Hanze Trophy


Tournament sponsored by