Hero image
Program

Programma (NL)

Vrijdag 02 april 2021

14:00 - Aankomst en ontvangst teams op sportpark ‘De Siggels’:
Vanaf 14:00 is de check-in voor de deelnemende teams van de Hanze Trophy. De check-in zal plaats vinden op sportpark ‘De Siggels’. De teamleiders zullen op het sportpark ontvangen worden door de toernooicommissie en de begeleider van ESR. Zij zullen het gehele programma van dit weekend uitleggen en de benodigde informatie verstrekken, zoals het wedstrijdschema, het toernooiboekje en het schema van het bijprogramma.

Het sportpark is tijdens de check-in geopend zodat de teams al op de velden kunnen en er een hapje en een drankje genuttigd kan worden.

21:00 - Teamleidersreceptie op sportpark ‘De Siggels’:
Om 21:00 is de teamleidersbijeenkomst, van elk deelnemend team wordt er verwacht dat er minimaal één persoon aanwezig is op sportpark ‘De Siggels’. Vanuit de verschillende accommodaties zal rond 20:00 een bus vertrekken, zodat de teamleiders kosteloos naar de teamleidersreceptie kunnen komen.

De bedoeling van deze avond is om elkaar beter te leren kennen en het toernooi verder toe te lichten. De spelregels en de regelementen worden duidelijk uitgelegd en tijdens deze avond is ruimte om vragen te stellen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.

Om 22:30 zal de bus vanaf sportpark ‘De Siggels’ weer vertrekken naar de accommodaties.

 Zaterdag 03 april 2021

09:00 - Officiële opening op sportpark ‘De Siggels’:
De officiële opening vindt plaats om 9:00 op sportpark ‘De Siggels’. Elk team zal worden ontvangen en de volksliederen zullen worden gespeeld. De wethouder van Zwolle zal het toernooi officieel openen

10:15 sportpark ‘De Siggels’/10:45 sportpark ‘Jo van Marle’   - Aanvang toernooi:
Na de openingsceremonie beginnen de eerste poulewedstrijden op beide sportparken.
De Siggels: U13 U14 G15 U15
Jo van Marle: U11 U12 G13 G17 U17
Tussen de wedstrijden door wordt het bijprogramma gespeeld. De hele dag zal er een DJ zijn in de tent voor een feestelijke sfeer.

20:00 - Hanze Party:
Vanaf 20:00 zal de Hanze Party beginnen op sportpark ‘De Siggels’, dit grote feest zal door een DJ worden verzorgd. Het feest is voor alle deelnemende teams en zij zullen allemaal een kaartje krijgen voor deze geweldige avond. Het feest zal eindigen om 0:00

Zondag 04 april 2021

09:00 - Aanvang tweede toernooi dag:
De laatste poulewedstrijden en de finales zullen op deze dag worden gespeeld. Ook deze dag is er tussen de wedstrijden door weer het bijprogramma. Wederom is er de hele dag weer een DJ aanwezig om er een feestje van te maken.

15:00/17:00 - Prijsuitreiking met Moment of Fame:
Voorafgaand aan de prijsuitreiking is “Your Moment of Fame”. Tijdens dit evenement krijgen alle spelers hun medaille omgehangen en zullen er foto’s worden gemaakt van de deelnemende teams. Na afloop hiervan volgt de prijsuitreiking.


Tournament sponsored by